Dëshironi ajër të pastër?OK,NASA ju rekomandon këto bimë për filtrimin e shtëpive tuaja…

Në ditë të sotme të jetës sonë moderne është bukur e vështirë të gjendet një vend ajëri është i pastër dhe i shëndetshëm.Posaqërisht nëse jeton në qytet është gati e pamundshme që të keni çfardolloj kontrolli në ajrin përreth jush.

Po këtë herë NASA ka aprovuar,bimët të cilat do ta filtronin ajërin për ju.Shkenca është e mrekullueshme.Përderisa fatlumësisht ka shumë bimë në këtë listë ja këtu i keni disa nga favoritet për shtëpinë tuaj apo zyren tuaj:

ZAMBAKËT E PAQES
Këto Zambakë Jo vetëm janë të bukur dhe të përshtatshëm lehtësisht në çdo shtëpi, ato lulëzojnë gjatë gjithë verës, dhe janë më së larti të renditur në listë! Kjo bimë e mahnitshme pastron pothuajse të gjitha kimikatet në ajër, duke përfshirë amoniakun, formaldehyde, benzen, dhe trichlorethylene. Pra, shumë punë për një bimë të vogël tërheqëse!

peace-lilys

KRIZANTEMA
Këto lule të bukura vijnë në të gjitha llojet e ngjyrave të ndryshme dhe mund të eliminojnë amoniakun, formaldehydet, benzenin, trichlorethylenet, dhe xylenet. Ato janë një grusht dhe janë të lehtë për t’u kujdesur për në çdo apartament, zyrë apo në shtëpi!

krizantema

ALOE VERA
Aloe Vera është një bimë kaq e volitshëme! Jo vetëm që është e përkryer për shërimin e djegies, ajo është një mjet i madh i filtrimit të ajrit si edhe! Në krye të kësaj, ajo është tepër e lehtë për mirëmbajtje dhe lehtë për t’u kujdesur për të.Është paketë e plotë!

aloe-vera

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close