E dini se cili është kompleksi më i madh tek meshkujt

Përderisa femërat e kanë kompleks ti pyesësh për moshën dhe nuk ta trgojnë drejtë as kilogram i kanë,meshkujt kanë problem me centimetra.Jo atë të burrërisë siq mund të keni menduar por për lartësinë e trupit të tyre.Në fakt se sa ata janë të mëdhenj!383478-dansk-lge-kaster-nyt-lys-over-napoleons-dd-1

Studimet kanë treguar se i ashtuquajturi “Komplex i Napoleonit” është njëri nga problemet më të shpeshtë me të cilin meshkujt e shkurtër përballen dhe luftojnë tërë jetën e tyre.
Ky problem,tmerrësisht ndikon në vetëbesimin e tyre i cili godet që nga mosha e hershme.

Meshkujt,pak të rritur edhe në shkollë sigurisht janë ballafaquar me probleme të shpeshtë,duke u bërë cak i kolegëve të tyre më të mëdhenj dhe më të fuqishëm,dhe sipas rezultateve nga testimet psikologjike të cilat flasin se si njerëzit shtat lartë më lehtë gjejnë punë,dhe se kështu vazhdon gjithë jeten.

Megjithate pa marrë parasysh në këtë komplex,prapseprap ka një mori meshkujsh të sukseshëm për të cilët kjo lloj barriere nuk ka qenë problem.P.sh.: Al Paqino,Dustin Hofman,Elijah Wood,Daniel Radcliffe,Marc Anthony…

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close