Osetia Jugore poligon i ushtrimeve të 4000 ushtarëve >Rus

Agjensitë e lajmeve njoftojnë se Rusia ka urdhëruar që rreth 4000 ushtarë nga baza ushtarake ruse të marrin pjesë në manovra ushtarake në Osetinë Jugore,një krahinë autonome e Gjeorgjisë e aneksuar nga rusia.

s-osethia

“Ushtarët në bazën ruse nga distrikti jugor ushtarak kanë filluar ushtrimet në të cilat marrin pjesë komanda dhe personeli nga Osetia Jugore”,thuhet në deklaraten e shërbimit ushtarak të distriktit jugor të cilën e përcjell TASS.

Ushtrimet do të zgjasin deri më 24 shtator,gjatë të cilave ushtarët do ti ushtrojnë aksionet e njësive gjatë sulmit të simuluar nga ajri të armikut,kalimin nëpër hapësiara të kontaminuara në situata kur është përdorur armë për shkatrrim në masë dhe kundër masa elektronike.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close