Kryetari i kuvendit të Malit të Zi Darko Pejoviq thotë :Opozita në Mal të Zi financohet nga paratë ruse

Kryetari i kuvendit të Malit të Zi Darko Pejoviq ka thënë se një pjesë e opozitës në atë vend shfrytëzon para Ruse në kampanjën paraelektorale për ta rrëzuar shtetin.

9da2882aaa2749d4a7f3705553b35ab3_l

Ai në Tivar ,në knventen e parë paraelektorale të partisë së tij,Mali i Zi Pozitiv,ka thënë se partia e tij është e gatshme ta mbrojë Malin e Zi nga ata të cilët për një grusht Rublash (para Ruse) janë nisur për ta rrëzuar shtetin.

“Të gjithë thonë si nëpëtr dhëmbë se nga ata i moren këto para ,por ne këtë,këtu nga Tivari e themi qartë dhe zëshëm se këto janë para ruse dhe me këto para shkatërrohet Mali i Zi,ndërsa ne duar thatë do ta mbrojmë atë”,ka thënë Pejoviq,në tubimin e djeshëm në Tivar.
Edhe Milo Gjukanoviq,kohë më parë ,në një konventë parazgjedhore të partisë së tij ,ka thënë se opozita në Mal të Zi është e inkurajuar anti Malazeze ,sepse besojnë se në anën e tyre është një sponzor i fuqishëm i huaj.

të kujtojmë se kohë më parë në Kotor ishte formuar e ashtuquajtuara “Ushtria Kozake në Ballkan”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close