Kerri i parë elektrik që do prodhohet/shtypet nga printeri 3D!!


Idea se një ditë do kesh mundësi që ta vozisësh një kerr të printuar nga një printer 3D ndoshta do u ngjallte të qeshura.Por ja që në të vërtetë dikush po punon në këtë gjë.Është kjo LM Local Motors e cila dëshiron që ta sjell në treg kerrin e parë elektrik të printuar.

kerri elektrik

Prodhuesi nga kjo kompani thotë se kerri me shenjë LM3D është akoma në fazë zhvillimi,dhe se 75% të komponenteve jan të shtypura në 3D printer e që nga viti 2017 kur mendohet të fillohet me shitje ,do duhej që pjesa e shtypur të arrijë 90 përqind.

LM ka njoftuar se porositë e para do fillojë ti pranoj që nga 2016.Por sigurisht nuk do të ketë “pritje në radhë” për shkak të çmimit të këtij kerri e i cili do të jetë 53.000 dolarë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close