Aleksandr Lehov shqiptari nga ukraina që është krenar që ka prejardhjen nga ky komb i lashtë

Ky njeri quhet Александр Лехов – Aleksandr Lehov dhe është shqiptar!Po është shqiptar,është një nga ata të Ukrainës. I cili është pasardhës i luftëtarëve shqiptar të cilët luftuan kundër perandorisë Ottomane në luftën Ruso-Turke në shek.18,dhe të cilët u lejuan të vendosen në territoret e atëhershme që ishibn nën perandorinë Ruse,në Ukrainën e sotme,në Zaporizhia Oblast (rrethin) and Budjak.

10906521_1376821912619923_802990553766914786_n  Albanians_ukraine

Lëre që shekujt në dhe të huaj nuk ua mposhtën krenarinë dhe vetëdijen e përkatësisë por ajo sa shkon dhe rilindë.

amilja ime,festë e Pashkëve,mblodhën për pushime së bashku,vjen keq për gabimet!!!  12196092_1491278774507569_2532567626830719791_n

Shikone paraqitjen e tijë,Aleksandrit në Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100008763814883  dhe do e vlersoni se sa krenarë është ky njeri që është shqiptar.Ai nuk lë moment kur nuk e shprehë këtë,ja ku shkruan :”Unë jam krenar që jam shqiptar” .Ose kur shkruan këtë me rasti e pashkëve :”familja ime,festë e Pashkëve,mblodhën për pushime së bashku,vjen keq për gabimet!!!”Dhe shprehë keqardhje për gabimet gjuhësore.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close