NASA ka për të na njoftuar diçka të rëndësishme të Hënën në lidhje me aktivitete befasuese në hënën e jupiterit Europa!

 

NASA së shpejti ka mundësi që së shpejti ti bëjë publike rezultatet e kërkimeve për të cilat në vitin 2015 ka investuar 15 milion dollarë,për atë se a egziston ndonjë formë e jetës nën sipërfaqe nën oqeanin e ngrirë të Europës.

m15-077a
Kjo Hënë e Jupiterit ka kohë wë është duke u konsideruar si njëri ndër vendet më të mira në sistemin diellor,për të gjetur jetë jashtëtokësore.
Nën sipërfaqen e akullt gjendet ujë në gjendje të lëngshme,dhe nëse bërthama shkëmbore e saj integrohet me oqeanët në mënyrë të volitshme për prodhimin e substancave të nevojshme për krijimin e jetës,atëhere nuk përjashtohet ajo që në Europa,vërtetë mund të ketë ndonjë formë jete.

NASA në konferencen që pritet të bajë të marten,gjatë së cilës do të joftoj për “Zbulime” të reja deri te të cilat ka ardhur me analiza të fotografive të cilat i ka bërë teleskopi Hubble .

 

http://www.nasa.gov/press-release/nasa-to-hold-media-call-on-evidence-of-surprising-activity-on-europa

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close