Mënyrë e thjeshtë se si të hiqet era e keqe e gojës në mëngjes

Era e keqe e gojes dhe shkaktarët e saj mund të jenë të ndryshëm dhe të shumtë.Mund të jetë ndezja kronike e sinusëve,inflamacioni i mukozës i cili shkakton sekretim të sforcuar të mukusit në hundë.

era-e-keqe

Mukusi natën lëshohet nëpër fyt dhe atje bie ,dhe kur ne në gjumë nuk kollitemi nuk e largojmë atë sekret në asnjë mënyrë dhe ai fillon të prishet e që shkakton erë të keqe.
Refluksi gastroezofagel,ose rikthim i thartirës dhe ushqimit nga stomaku në ezofag gjithashtu mund të shkaktoj erë të keqe të pa këndëshme në mëngjes.

Nëse i takoni grupit të njerëzve të cilët hanë vonë në mbrëmje ,dhe keni muskul unazor të dobët të stomakut,përbërja e stomakut gjatë natës do të derdhet në ezofag,dhe era e keqe e tij do të dalë jashtë.
Për këtë shkak do ishte më mirë të mos hani s’paku tre orë para fjetjes,këshillon doktori Dr. Erich P. Voigt.

 

businessinsider

http://www.businessinsider.com/simple-trick-prevent-morning-breath-2016-9#ooid=wxb3AwNjE6Zi_Cdp550sVWZwrWewVcDI

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close