Vetëvendosje në Gjilan;përkrahje politiko-qytetare hetimit dhe ndjekjes ligjore për korrupsion,ish kryetarit të komunes së Gjilanit,Mustafa dhe atij aktual Haziri

Pas ngritjes së aktakuzës për korrupsion nga prokuroria kundër ish kryetarit të komunës së Gjilanit Qemajl Mustafa dhe atij aktual Lutfi Haziri,lëvizja Vetëvendosje sot në Gjilan ka bërë një aksion politik në formë përkrahjeje vizuele dhe politik-qytetare hetimt dhe ndjekjes së tyre ligjore,duke vendosur një fotoprojekt para objektit të komunës në të cilën pamje paraqiten të dy ish-dhe kryetari aktual prapa grilave të burgut.

14390695_1816152231955668_5069144972709577345_n14449720_1816152215289003_4469639901734116522_n

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close