Ky është komplimenti,të cilin femërat më së shumëti e dëshirojnë

Në një studim britanik është dëshmuar se cili kompliment më së shumti u pëlqen femërave.
Ato më me dëshirë do ta dëgjonin ku u thuhet se si kanë pamje rinore se sa kur komplimentohen kur kanë veshur diçka që u rrin shumë bukur ose kur komplimentohen për atë se si janë dobësuar.

 

 

Në një studim të ri britanik është trguar se 60 përqind e femrave intervistuara dëshirojnë të dëgjojnë se si duken të reja dhe se ky kompliment do tu japë krahë vetbesimit të tyre.
Studimi ka treguar se 41 përqind e të intervistarave në të vërtetë duan të jenë të reja,përderisa 62 përqind e tyre aktivisht punojnë në ngadalësimin e procesit të plakjes duke përdoruar preparate të ndryshme natyrore.
I njeti studim ka treguar se gratë 39,5 vjeçe,ndiejnë më së shumëti stresin e plakjes sepse urrjejnë ditëlindjen e 40-dhjetë.Përkundër kësaj ,vetëbesimin më të madh në pamjen e tyre e arrijnë femërat të cilat kanë mbushur të 55-tat.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close