Opozita e kundërshton takimin e paralajmruar të tetorit nga kryeministri për demarkacionin

Opozita e kundërshton paralajmërimin e kryeministrit të Kosovës,Isa Mustafa i cili mbrëmë për RTK-në ka deklaruar se tok me kryeparlamentarin dhe njëkohësisht edhe kreu i PDK-së Kadri Veselin në fillim të tetorit kanë synim të ftojnë opozitën në një takim në lidhje me demarkacionin.

aak-lvv-nisma

Ata nga vetvendosje e quajnë të panevojshme ftesen.Frashër Krasniqi ka thënë se ata edhe më heret kanë thënë se këto përpjekje janë të panevojshme.Dhe se vetëm rikthimi në pikën zero është zgjidhje,dhe se s’mund të ketë konsensus për këtë qështje.
Po ashtu edhe nga AAK theksojnë se nëse ftesa e tyre ka të bëjë me ndonjë përpjekje tinëzare të procedojnë versionin egzistues atëhere përgjigja e AAk është e ditur.Ai version për AAk është i vdekur që nga momenti kur është tërhequr nga votimi në parlamenti.Dhe se vetëm një procesi i ri për demarkacionin është veprim i duhur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close