Çelet drita jeshile e restaurimit të pazarit karakteristik në Gjirokastër

TIRANË, 25 Shtator /ATSH- I. Vata/ – Kryetarja e Bashkisë së Gjirokastrës, Zamira Rami, deklaroi se sot çelet drita jeshile për një nga projektet më të rëndësishme për restaurimin e pazarit karakteristik të qytetit.

14441041_1780872795524419_4639668020102831224_n

Nëpërmjet një postimi në statusin e saj Facebook, kryetarja e bashkisë, Rami, shprehet: “Çdo gjë gati për t’i çelur dritën jeshile njerit prej projekteve më të rëndësishme për Gjirokastrën, atij të restaurimit dhe konsolidimit të pazarit karakteristik”.

Kryetarja e Bashkisë Gjirokastër, Rami, ka postuar në statusin e saj edhe një foto nga cermonia e mbajtur sot pikërisht në pazarin karakteristik të Gjirokastrës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close