Hartat e kabllove nënujore që lidhin tërë globin

cabble

Kabllot e shtrira në shtratin e detit dhe të cilat sjellin internetin në botë dhe të cilat transmetojnë 99 për qind e të dhënave ndërkombëtare, e bëjnë komunikimin transoqeanik të mundshmëm në një çast, dhe të shërbejë si një proxy i lirshëm për tregtinë ndërkombëtare që lidh ekonomitë e zhvilluara.

afrka -amerika jugore   ame-eu

Rëndësia e tyre dhe përhapja ka frymëzuar Telegjeografinë për të bërë këtë hartë të cilësisë së mirë-frymëzuar nga kabllot që lidhin internetin. Ajo përshkruan 299 kabllot që janë aktive, në ndërtim e sipër, ose që do të financohen deri në fund të këtij viti.

asia  globi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close