Referendumi në Republika Serpska,i përkrahur nga 99,79 përqind dhe me bekimin e Putinit

Në Bosnie Republika Serbska ka mbajtur referendum për ta shpallur atë shtet.Dhe atë që ne dimë deri më tani për këtë referendum është se,gjithnjë sipas mediave serbe,në bazë të të dhënave të derimëtanishme këtë referendum e kanë përkrahur 99,79 përqind të votuesëve Serb.Këtë referendum kryetari i saj Dodik edhe përkundër kundërshtimeve të shumëta nga të gjitha anët ai e ka shpallur të suksesshëm,dhe këtë krijesë Dejtoni ai e ka quajtur,tani pas referendumit,shtet.

sepska
përderisa ende nuk ka reagime nga shteti i Serbisë,mediumet e jashtme e quajnë si të tillë që ka ngjallur tensione dhe se për kundër vendimit të Gjykates Kushtetuese të BH është mbajtur,si dhe fuqitë e mëdha nuk e shohin me sy të mirë mbajtjen e këtij referendumi.

bdbktkpturbxy8wnguzytcyndbkztfkngmyy2fmztnizde1zwvjowq1oc5wbmetlqlnaxqawsovas0b1gdcw5uh2tivchvsc2ntcy9nrefflzfknzrjyjqxnza1otuwndm2nji5y2fizdywnmy1mgy2lnbuzwfcaa

Kështu raporton ARD përderisa në sfond të raportimit të kanalit të parë Gjerman ndodhen fotot e flamurit të Republika Srpska,Crvena Zvezdës,flamurit të serbisë si dhe pashmangshëm presidentit Rus Putin,e që në fakt me bekimin e këtij të fundit edhe është mbajtur ky referendum.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close