Vica gjerman për shqiptarët

-pse shqiptarët nuk zgjedhin fjalkryq?
Sepse frikohen se do fitojnë udhë për kthim në atdhe.

Gjermanisht:

Warum lösen Albaner keine Kreuzworträtsel? Weil sie Angst haben, eine Heimreise zu gewinnen.

Freundschaftspins-Albanien-Deutschland

-Në një kerr janë të ulur së bashku;një shqiptarë,një jugosllav,dhe një turk.E kush vozitë?
Natyrisht polici,se kush tjetër!!

Gjermanisht:
Es sitzen ein Albaner, ein Jugoslawe und ein Türke in einem Auto. Wer fährt? Die Polizei natürlich!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close