Dhe të gjithë tani do të shtireni sikur ngelet të habitur se si Kosova nuk u pranua në UNESCO!!

Gjermanët thonë “Sag nie ,nie!” e që do të thotë mos thuaj kurr, kurr!E çfare prisnit ju kur,ju krekoseshit se kjo gjë është punë e kryer,dhe i mashtruat edhe agjensitë e njohura si AFP i AP të cilat në fillim raportuan se Kosova u pranua në UNESCO e që menjëherë më pastaj ta fshinin këtë lajm.

unesco

A nuk i shihnit emisarët e ndryshëm të shteteve të ndryshme të cilët vinin në Beograd ,qëndronin për vizitë dhe ktheheshin për në vendet e tyre me premtimin se do ua komunikonin shefavë të tyre se ;nuk do duhej që Kosova të pranohej në UNESCO.Dhe a nuk e shihnit se përderisa ju krekoseshit se kjo gjë qenka akt i kryer,Serbia me makinerinë dhe ndihmën e aleatëve të saj tradicional,edhe të atyre që ju kujtonit se nuk i kishte ma ia arriti të na i dëshmojë se me punë e diplomaci arrihen gjërat dhe jo me përralla!!!:???

proinformacion.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close