Edhe një politikan serb kërkon “Konfederatën Ballkanike”!!

Është edhe një nga politikanët e hapësirave Ballkanike i cili po u bie tupanëve të “Konfederatës Ballkanike” e ai është Borko Stefanoviq-ish udhëheqës i ekipit serbnë dialogun me ekipin e Kosovës në Bruksel.

borko-stefanovic

Ai në kuadër të panelit të organizuar nga Instituti për filozofi dhe teori shoqërore mbi ardhmërinë e mardhënieve shqiptaro-serbe ka thënë se “duhet një konfederatë e mirë ballkanike e cila do të na lidhëte në ‘dhomen e pritjes për në Europë’.Duhet ti bashkohemi Europes,e ndërkohë të bashkohemi” ka thënë ai.

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close