Eksperti për qështje sigurie, Fadil Kajtazi: Kryeministri Mustafa duhet t’i pasroj listat e veteranëve

Analisti dhe eksperti për qështje sigurie, Fadil Kajtazi në lidhje me listat e veteranëve ka një propozim për kryeministrin Isa Mustafa:

 

fadil-kajtazi-si-veproi-para-lufte-sh-euml-rbimi-i-fsheht-euml-i-qeveris-euml-s-euml-kosov-euml-s_hdFadil Kajtazi:

”Fajtoret per fryerjen e numrit te veteranve te luftes jane komandantet. Prandaj per te shmangur problemet me veteranet dhe buxhetin, kryeministri me nje vendim duhet t’i largoj nga lista e veteranve kuadrin komandues nga niveli i shtabit te pergjithshem, brigadave dhe batalioneve. Ne fakt per koto nivele komanduese Kuvendi i Kosoves duhet te miratoi nje ligj i cili lejon krijimin e nje gjykate ushtarake e cila do ti gjykonte kushtet dhe rrethanat ne te cilat jane realizuar te ashtuquajturat “terheqjet taktike”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close