Foto të reja panoramë të Plutonit

nh-apluto-wide-9-17-15-final.0

Janë këto pamje të reja shumë të fuqishme të lëshuara nga NASA të Plutonit të marra nga anija kosmike ”New Horizons ”

Këto pamje tregojnë malet e larta të akullta të Plutonit si dhe atmosferen e tij.

“”Kjo Image është një Bonanza shkencore.(Bonanza ka kuptimin e diçkaje që prodhon rezultate shumë të mira për dikë apo për diçka).E cila nna ofron detaje për atmosferen,malet,akullnajat dhe plajat/fushat në Pluton” Thotë,udhëheqësi i ekipit të ”New Horizons” Alan Stern.

nh-apluto-mountains-plains-9-17-15.0nh-apluto-low-haze-9-17-15-updated.0

nh-1overview_reduced-annotated-9-17-15.0nh-3flow-detail-annotated-9-17-15.0

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close