Drago Prgomet ,kryeministër i ardhshëm i Kroacisë?

Drago Prgomet ,kryeministër i ardhshëm i Kroacisë?

Mjeku,luftëtari,shkrimtari Drago Prgomet mund të jetë kryeministri i ardhshëm i Kroacisë pas zgjedhjeve parlamentare të fundit,transmeton tportal.hr.

drago prgomet

Publiku Kroat për herë të parë patën mundësinë për të mësuar më shumë rreth Drago Prgomet në maj të vitit 2012 , kur ai u shfaq në televizionin kombëtar te Aleksandar Stankoviq . I sapo zgjedhur zëvendës presidenti i HDZ , që udhëheqë Tomislav Karamarko analistët politik atëhere e vlerësuan si njeri të arsyeshëm, i sjellshëm dhe aspak fanatik . Pikërisht si parashikuar dhe se shanset e tij të mbijetuar në minimum HDZ . Ai e la atë në shkurt të vitit 2015 , pas një mosmarrëveshje me udhëheqjen e partisë.

Megjithate ,këtyre ditëve ai mund të kthehet nëpër dyer të mëdha sepse nga ai varet nëse HDZ do kthehet në pushtet apo ai do ngelet në duart e Zorana Milanović SDP.Është mik i mirë me Vladimir Šeks dhe me dëshirë e citon Antu Gotovinën “Unë jam njeri i lirë dhe ashtu edhe mendoj.Kur ju jeni i sinqertë,nuk mund të gaboni,nëse aktroni,mundeni”

Prgomet është i doktoruar në mjekësi, Shef i Departamentit të Otolaryngology në Fakultetin e Mjekësisë në Zagreb , dhe gjatë luftës , ai kaloi pesë muaj në sanitet në Sllavoninë Lindore .

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close