Ja pse jashtëtokësorët mund vërtetë të ekzistojnë

Zbulimet e fundit tregojnë shenja në rritje të jetës jashtëtokësore. Dhe tani, shumë besojnë se çështja nuk është më “A ka jetë përtej Tokës?” por “a do ta gjejmë ndonjëhere atë?”

Business Insider

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close