Garda e nderit e FSK bënë përgatitjet e fundit;Të marten mbreti i jordanisë në Kosovë?

Garda e nderit e FSK bënë ushtrimet e fundit,në sheshin para nërtesës së kuvendit dhe qeverisë së Kosovës.

12226926_1690404971197062_4781770930214867473_n   12246662_1690404991197060_4980608735163486635_n

Para se të martën të rreshtohet në pritje të mbretit jordanez!Kështu të paktën tha njëri nga ushtarakët e involvuar në këtë ushtrim!!

12249968_1690404597863766_206562405563954284_n  12250042_1690405011197058_3522631893490686039_n

Proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close