Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Vic Gjerman për shqiptarët

Shqip:

Një sicilian shkon në nnjë disco.Ai veshur ka një T-Shirt,ku shkruan:”Kosovo-Albaner i kanë 3 probleme”.Një shqiptarë Kosove i afrohet dhe i thotë:” Ey,çka dreqin asht ajo?!
Siciliani përgjigjet:”E sheh,këtu qëndron problemi juaj i parë,ju jeni shumë kurreshtarë.Shqiptari nga Kosova shkon dhe kthehet pas ca minutave prap me një kolegun e tij dhe që të dy s’bashku e shtyejnë Sicilianin,sa anej knej.Dhe Siciliani,thotë:”E shikon ky është problemi juaj i dytë,ju jeni tepër agresiv.”
Shqiptarët e Kosovës tërhiqen,përderisa Siciliani vazhdon të pijë birrën e tijë,bënë edhe një orë vallëzim,pastaj lë discon e del përjashta.Jashtë e presin shqiptarët nga Kosova edhe atë pesë burra dhe që të gjithë nxjerrin thikat e tyre.
Siciliani:”E shikoni ky është problemi juaj i tretë.Ju vini me thika aty ku gjuhet me plumba!”

gjermani2-e1437822901581-630x336-520x277 (1)

Gjermanisht:

Ein Sizilianer geht in eine Disco. Er trägt ein T-Shirt, auf dem steht: “Kosovo-Albaner haben 3 Probleme”. Ein Kosovo-Albaner kommt auf ihn zu und fragt: “Ey, was soll die Scheiße?!” Der Sizilianer antwortet: “Siehst Du, das ist euer erstes Problem, ihr seid viel zu neugierig.” Der Kosovo-Albaner geht und kommt nach ein paar Minuten mit einem Kollegen wieder und die beiden schubsen den Sizilianer herum. Der Sizilianer meint: “Siehst Du, das ist euer zweites Problem, ihr seid viel zu aggressiv.” Die Kosovo-Albaner ziehen ab und der Sizilianer trinkt sein Bier aus, tanzt noch eine Stunde und geht dann aus der Disco raus. Draußen warten die Kosovo-Albaner – fünf Mann – und alle ziehen ihr Messer. Der Sizilianer: “Seht ihr, das ist euer drittes Problem, ihr kommt mit Messern zu einer Schießerei!

Përktheu:Xhelili Arifi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close