Kaos Në Prishtinë;Shkruajnë mediumet e huaja

Kaos!?Lotësjellës,sprej me biber,përleshje…I kujt është kaosi në Prishtinë e mund të themi edhe në Kosovë?I opozitës apo i pozitës??Kaosi në Kosovë nuk është se është shfaqur tani.Ai ka egzistuar kohë të gjatë nëpër të gjitha sferat e jetës këtu tek ne.Vetëm se është mbajtur dhe fshehur nga dora e zgjatur e krimit,e cila dorë është munduar përmes marifeteve kriminale ta minimizojë mungesen e shtetit.

kuven

Ai,kaosi që tani u soll në Kuvend po shihet me sy edhe në televizor dhe po na shfaqet edhe si luftë legjitime edhe si jo legitime.Varet se nga cila perspektivë e shohin subjektet.

Proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close