Forca policore rrethojnë banesën e Albin Kurtit

Agjensitë po lajmrojnë se banesa ku Banon Albin Kurti është rrethuar nga forca të mëdha policore.Dhe se e kanë thyer derën e banesës së tij pasi që nga ajo nuk është lajmruar askush.

 

ross
Nga gjyqi themelor në Prishtinë është lëshuar urdhër arrest për deputetët ALBIN KURTI;ALBULENA HAXHIU;DONUKA KADAJ BUJUPI DHE FATON TOPALLI

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close