…Një ditë bërllogun do ua hedhin edhe para derës së shpisë!!

Është e qartë që Kosova është bërë deponi bërllogu.Dhe nga do që shkon njeriu hasë në grumbuj mbeturinash të hedhura nga vet banorët,si në zonat urbane po ashtu edhe në zonat rurale të cilat të paktën deri dikurë ishin kursyer nga kjo shëmti.

12274655_1691703344400558_1135662533331913710_n

 

Ajo ndiesia për të qenë bashkëqytetar tek njeriu ynë si duket mungon.Atij i mjafton ta heq bërllogun nga oborri i tij e si prishë punë që i hodhi dikujt tjetër,para shpie!Edhe aty ku shkruan “mos hudh bërllog” ,e jo se është shkruar nga banorët por nga vet komuna,nuk kursehet nga ky njeriu ynë të cilit nuk i bënë përshtypje asgjë.As rrespekti,as shëmtia,as lutja e as shteti.Asgjë!!

12227725_1691703424400550_3931496474651507327_n

Me makinën e tij,bërllogun ngarkuar,në errësirë kërkon një vend mundësisht larg nga mëhalla e tij dhe pa pikë turpi a ndërgjegjëje e lëshon diku përskaj udhës.Quditërisht që nuk e hedhin mu në mes udhe.Nëse shkon kështu mos u quditëni kur një ditë do i shihni duke zbrazur bërllogun e tyre direkt para shpisë suaj ose edhe mu në mes udhe!!!

 

proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close