Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

FBI paralajmron autoritetet italiane;pesë persona po planifikonin sulme në objekte të rëndësishme

Autoritetet italiane po gjurmojnë pesë persona të cilët mendohet se kanë planifikuar sulme në objekte të rëndësishme duke përfshirë edhe katedralen St. Peter.

Schermata-2014-09-11-alle-08.45.34

Këtë e bëri të njohur për opinion ministri i punëve të jashtme italian Paolo Gentiloni.
Siq mësohet,Italia informacionin për sulmet e mundëshme e mori nga byroja federale amerikane FBI.

“që nga e mërkura forcat tona të sigurisë po kërkojnë këta persona” tha Gentiloni për RAI tre.
Dhe tha se Italia është e gatshme për sulmet eventuale në katedrale,në Vatikan ose në Skalen milaneze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close