Ja çfarë shkruan francezi që humbi gruan në sulmet e Parisit

Gjatë sulmeve të fundit terroriste në Paris,Antoan Leiri humbi gruan e tij Elen Leiri.Dhe pas kësaj ngjarjeje tragjike Antoan mori kurajon dhe shkroi një letër emotive drejtuar atyre që i vranë bashkëshorten dhe nënën e djalit të tyre.

antoan

Në letrën me titull “Nuk do të ju urrej” ai shkruan”Nuk do t’jua ofroj ju kënaqësinë që të ju urrej.Ju e dëshironi këtë,por ti përgjigjesh urrejtjes me zemrim do të ishte lëshim në të njëjten marrëzi e cila juve ju ka bërë të tillë”

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close