Sekretari gjeneral i NATO Stoltenberg,Nostalgjik, i kujtohet pasuli i Beogradit!!

Ai mban mend pasulin dhe specat e mbushur nga koha kur si fëmijë tre vjeç kish jetuar në Beograd me familje pasi që babai i tij Thorvald Stoltenberg në vitet e gjashtëdhjeta të shekullit të kaluar ka qenë sekretar i parë i ambasadës së Norvegjisë në Beograd.

Stoltenberg-600x330

Jens Stoltenberg thotë se “si fëmijë kam pasë privelegj të jetoj në beograd tri vjet dhe akoma më kujtohet kalemegdani”.Beogradi për të është qytet shumë i bukur! ai shton “kam paasë një fëmijëri të lumtur në kryeqytetin serb”.Kështu e shprehë njeriu i parë i NATO nostalgjinë për Beogradin!!

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close