Udhët e qytetit të cilat sapo fillojnë reshjet,shndrrohen në”Lumenj”

Atë ditë që bie shi është vështirë të dalësh e të ecësh në këmbë nëpër udhët e qyteteve të Kosovës.Ato janë të mbushura me ujë shiu dhe vende vende bëhen sikur ka ndonjë liqe të vogël nëpër to.

Gj 1  GJ 2

Kjo ndodhë jo ta zëmë pas një periudhe të reshjeve të gjata të shumëta e të pa ndalura por edhe pas një shiu me reshje relativisht të mëdha dhe një periudhe jo kushedi sa të gjatë kohore,gjysmë dite.

GJ 4

Gj 5

Shikoni këto foto që janë shkrepur sot aty në mes ditë nëpër ca udhë të qytetit Gjilan.Dhe do e shihni se sa shpejtë këto udhë janë shndrruar në “lumenj” e “liqej”.

Proinformacion.com

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close