Struktura që pengon dritën e yllit KIC 8462852 nuk është megastrukturë aliene!

Kohë më parë ishte lajmëruar nga Nasa se një mega strukturë është gjetur pranë yllit me emërin KIC 8462852 dhe se ishte e pa njohur dhe se nuk ishte shumë e zakonshme që të ishte një formacion natyror!Dhe kjo kish ngjallë thash e thëme të shumta në lidhje se çfare mund të ishte ajo apo mos ndoshta ishte noj strukturë e ndërtuar nga alienë!

Megastrukt

Mirpo një studim i ri i koncentruar rreth analizave e të dhënave të mbledhura nga NASA’s Spitzer Space Telescope tregon se objekti/tet misterioz që mistifikon yllin KIC 8462852 nuk jan të krijuara nga qenie e vogël ealiene ,por në fakt është një familje kometash.

Kjo megastrukturë aliene e kish shtyrë edhe SETI që të përqëndroj teleskopët e saj në këtë yll.Por siq e dimë deri më tani s’kish dhënë ndonjë rezultat se ajo ish noj strukturë siq pretendohej e ndërtuar nga alienët.

proinformacion.com

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close