Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Për vozitësit pa garazhë

Për vozitësit pa garazhë
Tani që bora e parë ka rënë edhe problemet e dimrit me kerrin tuaj shtohen e sidomos me ata që nuk kan garazhë për kerr.E sidomos xhamat që i kapë akulli dhe pastaj është e mërzitëshme me i pastruar nga akulli.

xhamat me borë

Është një metodë që ju mundëson ta heqni lehtë atë.
Një shishe plastike me sprej të cilën do mbushëni me 2/3 alkohol,dhe 1/3 ujë dhe një lugë preparati të lëngshëm për enë!

shiko këtu:

dailymotion.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close