Reshi borë e parë në Gjilan!

Sot ditë nëntori e vonë,gdhiu Gjilanin veshur me petkun e bardhë.Janë reshjet e para të dëborës për këtë vit.Dikush i gëzohet e dikush jo.Më së shumëti i gëzohen fëmijët të cilëve u bënë përshtypje bardhësia dhe një mundësi ma shumë për lojë.

Gjil an 1

Gjilan 4

Të rriturve u shtohen brengat sidomos këtu tek ne.Mungesa ,e garzhave për kerre,mungesa e lëndëve djegëse për ngrohje në fakt pamundësia për ti siguruar ato..në fakt shtohen nevojat dhe kërkesat në të gjitha anët.Në një mjedis ku ka varfëri jeta në dimër është më e rëndë.Mu sikur këtu tek ne në Kosovë!

proinformacion.com

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close