Viber me opcione të reja

Në versionin më të ri 5.6.5 të aplikacionit Viber janë ikorporuar disa opcione të reja të rëndësishme.

Viber

Funksionet e reja për Android dhe për iOS version përfshijnë:

  • Dërgimi i porosive me dokumenta, prezantimeve dhe fajlave të tjerë direkt nga aplikimi.
  • Dërgimi fotografive dhe videos direkt nga iCloud.
  • Fshirje e mesazheve, madje edhe kur ato u janë dërguar të gjithë anëtarëve të cilët marrin pjesë në bisedë.
  • Njoftime Interactive lejojnë për tu përgjigjur pa hapur Viber në qoftë se përdoruesi ka së paku iuOS 9.0 software.
  • Gjetja e bisedimit dhe kontaktit duke përdorur iOS 9 Spotlight “Kërko” funksionin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close