Dromca nga udhët e Prishtinës në ditën e protestës!

Njerëz me plis në krye,dhe të tillë që shisnin qeleshe.

Pankarta të hedhura për tokë dhe fëmijë që mbanin në dorë të njëjtat ku shkruante “Justice”!

Policë që ishin aty e që nuk kishte nevojë të ishin!

 

Proinformacin.com

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close