…Dhe policia e Kosovës arreston deputetë!

Reporterët raportojnë se policia e Kosovës ka lënduar kryetarin e prishtinës Shpend Ahmetin.Dhe ka burgosur Albin Kurtin dhe disa të tjerë,dhe djetra aktivistë.

shpend

Të gjitha udhët që të qojnë në selië e VV janë blokuar.Vlerësohet se në këtë aksion po marrin pjesë diku afër 300 policë.Dhe është e shpërndarë në disa kordonë.

Janë vendosur automjete për thyerjen e demostruesve si dhe kerre të ndihmës së shpejtë.
Tash për tash nuk ka ndonjë incident të rëndë.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close