Udha për Santa Clarita rrëshqiti dhe u dëmtua keq në mënyre misterioze

Udha për Santa Clarita në Kaliforni është shndrruar për tri ditë në një asfalt si nga një skenë nga apokaliptike. Tani për tani ende nuk është përcaktuar shkaku i kësaj dukurie.

Autoritetet lokale mbyllën shpejt rrugën, por në mënyrë misterioze kjo udhë që po rrëshqet vazhdon të i tërheqë kureshtarë vendas.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close