Fytyra e këtij njeriu i shëmbëllen asaj të Kosovës së ditëve tona

Fytyra e këtij njeriu flet shumë.Fytyra e këtij njeriu është Kosova e ditëve tona.Kosova e përgjakur.Kosova që ende pa iu mbyllur varrët që ia shkaktoi okupatori,po gjakon përsëri.

ganiu

Pse?A e din dikush pse.Unë nuk po arrij ta kuptoj!Në emër të çkafit?Në emër të kujt?

Në emërin tim jo!E besoj që as në emërin e shumicës së popullit jo!Në emër pra të kujt po skuqet prap nëntori?Çfare bëri ai që u desh të përgjakej?Ai ishte shembëlltyrë edhe atëhere kur përgjakej Kosova,e tani ai vet i shëmbëllen Kosovës që po përgjaket nga bijtë e vet.Për kë?Hë ma thuani.Për atë se Kosova i paska punët shumë mirë dhe tani ky njeri paska tentuar që tia prishë punët Kosovës dhe u dashka përgjakur!Apo pse vallë???

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close