Faqja e Avokati i Popullit të Serbisë është thyer sot nga hackerë shhqiptar

Faqja e internetit e Avokati i Popullit të Serbisë është sulmuar sot nga hakerat shqiptarë, raporton agjencia e lajmeve Tanjug.

hack

Kur hapë faqene Avokatit të Popullit e sheh flamurin shqiptar dhe mbishkrimi “në nder të Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë – Kuq e Zi” (në nder të Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë – kuq – zi), nën të cilën thuhet:

“Hacked by The_warriOr – Unitied States Of Albania”

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close