Fëmijët që i gëzoheshin festës së flamurit

Më përpara nuk është se festa e flamurit është festuar kushedi sa me zell e me dashuri nga populli ynë!Me thanë të drejten disi si nëpër marre a ta ka urue kush këtë ditë, a jo!Përderisa ka pasë festa të tjera të cilat me gjithë gojen ti kanë uruar.

Tani po shihet një ngritje e vetëdijes kombëtare dhe një festim më dinjitoz dhe pa marre .Megjithëse ende lë vend për të dëshiruar.I shihja me admirim disa nga fëmijët nëpër udhët e prishtinës e të Gjilanit se si në mënyren e tyre shprehnin gëzimin dhe kënaqësinë se ishte festë të cilën e donin dhe me dëshirë e festonin!

Dhe në fakt kjo të lumturon sepse shpreson se në të ardhmen njerëzit tanë do përqendrohen më shumë në atë që është e tyre dhe autoktone se sa për të huazuarat!

 

proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close