Kuvendi i kosovës e ka vazhduar punën pa ata të opozitës

Mbledhja e kuvendit të kosovës e cila sot është ndërprerë,ka filluar punën përsëri pas orës 14.00 por kësaj radhe pa deputetët opozitarë!!

center-img1

Në mbledhje janë të pranishëm 81 deputet ,kuptohet s’bashku me ata të “serpske liste”.

Pasiqë parlamentarët e opozitës hodhën sot përsëri lotsjellës edhe mbrenda sallës dhe jashtë në koridor,ajo u ndërpre.

 

Në momentin kur deputetët e opozitës tentuan të thyejnë kordonin policer dhe të futen në sallen alternative u hodh prap lotsjellës.Vetëm se kësaj radhe nuk dihet a e bëri këtë opozita apo policia.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close