Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Korea Veriore i kërcnohet Turqisë

Korea Veriore i kërcënohet turqisë se do të goditet me raketa bërthamore nëse guxon të bëjë veprime kundër Rusisë!
Kim-Jong
Kështu ,të paktën njofton agjensia iraniane e lajmeve Mizan,ku thuhet se lideri koreanoverior ka premtue se “do ta fshij Turqinë nga harta e botës” nëse ajo edhe ma tutje u ndihmon SHBA dhe xhihadistave në luftene sirisë.Këtë kërcënim e bënë direkt lideri koreano verior Kim Jong Un!

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close