Stuhia Stella paralizon veriun amerikan. New York dhe New Jersey më të goditurit

Një stuhi akulli e bore e quajtur Stella ka përfshirë dy shtetet amerikane New York dhe New Jersey,e cila është kaq e fuqishme sa ka paralizuar këtë territory dhe ka detyruar organet e këtyre dy shteteve të shpallin gjendjen e jashtëzakonshme.

stella

Shërbimi Kombëtar i Motit ka lëshuar një paralajmërim për Maine, Pennsylvania dhe Connecticut, përkrah tëlartpërmenduarave New York dhe New Jersey. Shkollat nuk punojë por janë anuluar dhe shumë fluturime. Për shkak të stuhisë është e shtyrë dhe ardhja e kancelares gjermane Angela Merkel, e cila është dashur të vizitojë Presidentin Donald Trump.

Shpejtësia e erës shkoi deri në 100 kilometra për një moment, dhe tani 31 milionë njerëz ndodhen në  zonën ku është shpallur gjendje e jashtëzakonshme.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close