E gjitha ajo çfare Google din për ju

Google njoftoi kohët e fundit një numër të përmirësimeve në fushën e privatësisë dhe sigurisë, zyrtarisht njoftuar MyAccount – ku ju mund të shihni një sasi të madhe të informacionit që Google ka në lidhje me ju ….
Tani ju mund të kontrolloni parametrat aktuale të privatësisë, që ju të merrni një pamje të shkurtër të asaj që në fund ngelet dhe del nga ju jashtë në botë.

googleee

Për të gjetur se çfarë saktësisht Google di për ju, shkoni në MyAccount, klikoni mbi “info tuaj personale.Këtu ju mund të gjeni numrin e telefonit, e-mail tuaj dhe të ktheni off opsionin e Google për të ndjekur historinë tuaj në shfletim – në qoftë se ju dëshironi.

Në settings, ju mund të shënjoni se Google duhet ndaluar ndjekjen vendndodhjes suaj (derisa ajo ju përcjell kur ju pranë keni një aparat me të cilin ose ku jeni të kidhur me Google), si dhe të pushojë për të mbajtur informacionet tuaja të kërkimit me zë në android, nëse ju keni një të tillë.

Ju mund të ktheni në off kërkimin e arkivit Google dhe YouTube, Videot që ju i shikoni, dhe të shkarkoni një kopje të të gjitha të dhënave që Google ka në lidhje me ju.

Google prezantoi edhe nj faqe privatësie në të cilën premton për të mbajtur informacionin tuaj të sigurt. “Dije se ne nuk shesim informacionin tuaj personal. Ju kontrolloni të gjitha llojet e informacionit që ne mbledhim dhe perdorim. në fund,dijeni se askush prej nesh nuk është duke u përpjekur për të ruajtur të dhënat tuaja në të sigurt. ”

Nëse jeni duke pyetur se për çfarë e gjithë kjo bujë rreth transparencës, mos harroni se shefi ekzekutiv i Apple Tim Cook, së fundëmi sulmoi politikën e sigurisë në Google , dhe kjo duket si përgjigje e përkryer, shkruan Independent.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close