Ja si mund ti hapëni konservat edhe kur nuk keni hapës përkatës!

Jeni të uritur,por keni ngelur pa hapës të dozave të konservave si dhe nuk keni asgjë tjetër nga mekanika metalike që do të iu mundësonte që ti hapëni ato?!OK këta tipa që quhen ” CrazyRussianHackers”e kanë zgjidhjen për këtë.Shikojeni videon

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close