Sistemi raketor Rus S-400 i vendosur në Siri dhe harku i veprimit të tyre

S-400 është një nga sistemet më moderne të mbrojtjes ajrore të Rusisë me mundësi të jashtëzakonshme.

rusian2

Nga baza ajrore pranë Latakia S-400 raketat tokë-ajër mund të godasin objektiva në një hark që kap një pjesë të madhe të Izraelit; Mesdheun Lindor (duke përfshirë Qipron, ku avionët britanikë janë të bazuar); dhe drejt veriut për të mbuluar një pjesë të madhe të Turqisë përtej kufirit me Sirinë.

rusian

Radarët fuqishme të Rusisë – që arrijnë edhe më tej se raketat e saj – mundësojn që ajo të ketë një pamje të detajuar të “peizazhit ajrore” më të gjerë.

rusin1

Për shembull, ata mund të shohin zhvillimin e operacioneve ajrore të koalicionit dhe gjithashtu mund të kenë një vështrim të afërt në atë se çfare Forcat Ajrore izraelite jan duke bërë.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close