John Kerry;Uluni e merruni vesh

John Kerry sot vizitoi Kosovën
Ai porositi që mos të ushtrohet dhunë në mes forcave politike gjegjësisht mes opozitës dhe pozitës.Dhe se SHBA nuk do ta përkrahte kurrë një marrveshje e cila do ta kontestonte sovranitetin dhe integritetin e Kosovës.Në parlament duhet të ketë dialog,dhe për diskutim është parlamenti e jo ku hudhet gaz lotë sjellës!Por e tëra kjo në kontekstin që kjo s’ka nevojë të ndodhë sepse palët duhet të ulen dhe të gjejnë zgjedhje politike duke biseduar me njëra tjetrën.Këto janë fjalët e John Kerry.Si dhe lavdroi Kosoven në masat që merr në luftë kundër terrorizmit,duke thënë se jan më efikaset në rajon.
Promovimin e proceseve demokratike,dhe luften kundra korrupsionit.

KERYY NË KOSOVË

Elementi kryesor mendojmë është se ai tha se SHBA dhe Kosova janë në një rrugëtim të përbashkët,e që nënkupton se Kosova në tërë këto procese Botërore politike nuk është e vetme por nën përcjelljen dhe mbështetjen e Shteteve të Bashkuara.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close