Milaim Zeka ka një porosi për qeveritarët kosovar

“Paska hy Mali i Zi ne NATO?

milaimi

Pash Zotin a e kan lexu kete lajm kjo Qeveria jone?

A ju vjen marre ketyre injoranteve, Mali i Zi, me 500 mi banor me funkcionu si shtet, e me hy ne NATO, ndersa ne kerkah?! Ecni more injorant, ose shkoni ne pension, ose merrni ato pare qe i keni vjedhe, edhe ikni jashte Kosoves, qelne nga nje bordel, edhe kurr mos u ktheni ne Ks.

Dijeni qe ka me ardhe dita qe keni me perfundu ne burg sikurse kryeministri kroat, Sanader!

A keni more naj gram ftyre, moral e marre?!

Pyetje pa lidhje? Me pas, nuk kishit ba cka keni ba, dhe cka jeni tuj ba….”

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close