Internetin më të keq në botë e ka Çadi ndërsa në Europë….

Kjo puna e internetit në ditët e stme është qështje që njerëzit nuk mund as ditën ta menojnë pa të.Dhe të gjithë mundohen që ta kenë sa ma të shpejtë atë.Mirpo jo gjithanej interneti është me shpejtësi të mirë.Kuptohet atje ku ka sepse jo gjithkund ka internet.

internet

Unioni ndërkombëtar i telekomunikimit ka dhënë një raport ku spjegohet se në cilat vende ofrohet internet me shpejtësinë më të mirë dhe në cilat vende me shpejtësinë e lidhjes më të keqe.

Në krye të listës është Koreja e Jugut si një vend me internetin më të shpejtë në botë.

Renditja bazohet në shpejtësinë e lidhjes në intenet, fushëveprimit të abonentëve bazë për 100 banorë dhe përqindjen e familjeve që mbajnë një kompjuter.

Koreja e Jugut për herë të parë u gjet para Danimarkës e cila në vitet e mëparshme ka qenë në krye të kësaj liste. Në vendin e tretë është Islanda, e ndjekur nga Britania e Madhe, Suedia, Luksemburgu, Zvicra …

Vendi me lidhjen e internetit më të keq është Çadi, e ndjekur nga Kuba, Afganistani dhe Etiopia.

Sa për Evropën, Shqipëria ka internetin të ngadalshëm .

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close