Toka dhë Hëna,parë nga një perspektivë tjetër!

Cosmos Pamje fantastike të Tokës dhe Hënës të shkrepura nga sonda japoneze Hayabusa 2 .

Ajensia japoneze e hapësirës JAXA 3 në dhjetor të 2014 ka lansue fluturaken Hayabusa 2  ,qëllimi i së cilës ishte hulumtimi i asteroidëve .Një vit më pas ajo gjendet 3 milion KM nga Toka.

hëna

Dhe për të mos humbur shansin e shkëlqyer,dhe për ta shfrytëzuar këtë rast shkencëtarët më 26 nëntor,urdhëruan sondën cosmike që ta fotografojë planetën tonë tok me hënën.Dhe rezultoi në këtë foto me pamje të mahnitëshme.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close